Milyen a jó fogorvos?

A szakképzett fogászati munkatárs

Fogorvos Budapest 13. kerület

Azt gondolhatnánk, hogy erre egyértelmű a válasz arra a kérdésre, hogy milyen a jó fogorvos: jól és kedvesen csinálja a dolgát …

De ez azért ennél kicsit összetettebb kérdés. Ahhoz, hogy a fogorvos ezeknek a szempontoknak megfeleljen, sok-sok háttérfeltétele van. Annak megválaszolásában, hogy egy fogorvos miért jó, a páciensek a legilletékesebbek. Nézzük tehát, ők mit tartanak a 10 legfontosabb szempontnak:

A fogorvos és a csapatának képzettsége, tapasztalata

Hosszú évek munkájával szerezhető meg az a tudás, mellyel biztosítható a magas szintű fogászati ellátás. A páciensek szemében minél több tapasztalat van egy fogorvos és asszisztense tarsolyában, annál nagyobb a felkészültsége és az esély arra, hogy minőségi kezelést kapjanak. Ahhoz, hogy a modern fogászat elvárásaival lépést tartsanak, a fogorvosaink és az asszisztenseink folyamatosan képezik magukat, így a legkorszerűbb eljárások és megoldások várják pácienseinket rendelőnkben.

Pontos fogászati diagnosztika

A korszerű fogászati kezelések pontos állapotfelmérést követelnek. Elengedhetetlen ezért a minden igényt kielégítő digitális 3D CT diagnosztika lehetősége, mely rendelőnkben adott.

Átfogó szemlélet, különböző szakterületek ismerete

A fogászat pácienseink jogosan várják el, hogy a fogászat minden területén jártasak legyenek a szakembereink, ne kelljen három felé szaladniuk. A csapatunk kiválasztásánál ezért ügyelünk arra, hogy a hozzánk fordulók minden panaszát orvosolni tudjuk, legyen szó szájhigiéniai kezelésről, fogszabályozásról, fogpótlások készítéséről, bölcsességfog eltávolításról, vagy akár csontpótló beavatkozásról, implantációról.

Megelőzésben való segítség

A fogbetegségeket a legegyszerűbben megelőzéssel lehet kiküszöbölni.

A magas szintű fogászati kezelések elvégzése mellett ezért nagy hangsúlyt fektetünk a helyes szájhigiéné megtanítására, a rendszeres fogászati ellenőrzések és a fogkő-eltávolítás megvalósulására.

A kezelések garanciája

A páciensek megbízható és tartós megoldásokat várnak a fogorvostól. Ezt nemcsak a szakembereink szakmai felkészültsége, de a munkáinkra adott garancia is biztosítja rendelőnkben.

Átlátszó, hiteles árszabás a fogorvosnál

Senki nem szereti a rejtett költségeket, az apró betűs részt. Fogászati rendelőnk úgy alakította ki az árakat, hogy mindenki számára jól kiszámítható és átlátható legyen a kezelések várható költsége. Az ár-érték arány szempontjait követve áraink a kiváló ellátást tükrözik racionális áron.  

Konzultációs lehetőség, érthető magyarázat

Fogorvosaink mindenkor biztosítják a kötelezettségmentes konzultációt, melynek során közérthetően elmagyarázzák a meghatározott kezelési tervet és minden kérdésre választ kapnak pácienseink.

Empátia, türelem

A kezelések személyre szabottan, a páciensek elvárásainak figyelembe vételével történnek nálunk. Fogorvosaink türelmesen és megértően fogadják a páciensek kétségeit és aggályait, hiszen tudjuk, hogy egy fogászati beavatkozás sokszor elrettentőnek tűnhet. Szakembereink ezért mindig szánnak időt beszélgetésre, a szorongás feloldására, a félelmek megszüntetésére.

Korszerű technikai felszereltség a fogászati rendelőben

Rendelőnkben a legmodernebb felszereltség és eszközök állnak rendelkezésre, melyekkel tartós és magas esztétikájú eredményt tudunk nyújtani.

Fájdalom nélküli kezelések

Mindenki fél a fájdalomtól. Ezt mi megértjük, és arra törekszünk, hogy az általunk végzett beavatkozások kellemetlenségeit minimálisra csökkentsük. Ezért a legmodernebb fájdalomcsillapító módszereket és anyagot használják a fogorvosok rendelőnkben.

Milyen a jó fogorvos és kinek van rá szüksége.